MMA FABRIQ 2 NITRA VÁŽENIE

NETKY.SK • 25 Február 2023, 01:10 • 2 min
MMA FABRIQ 2 NITRA VÁŽENIE

NITRA - Attila Végh a Rytmus odpálili váženie organizácii FABRIQ v spolupráci s OKTAGON dnešný piatok v nákupnom centre MLYNY Nitra. Podujatie FABRIQ 2 sa uskutoční už zajtra v sobotu 25.02.2023 v mestskej športovej hale Nitra.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Váženia sa zúčastnili všetci zápasníci, ktorí budú bojovať v klietke. Početné temperamentné obecenstvo malo možnosť vidieť zaujímavé promo k jednej z najzaujímavejších udalostí extrémneho športu MMA váženie organizácie Attilu Végha FABRIQ 2. Mali sme možnosť spolu s davom vidieť predstavenie bojovníkov, kde každý jeden splnil podmienky nastúpenia pre zajtrajšie zápasy a to najmä váhu a skvelý zdravotný stav. Pri odchode sme sa spýtali fightera Gábora Borárosa ako sa cíti. Opoveď bola jednoznačne presvedčivá, že je pripravený na boj na život a na smrť, ako to v jeho zápasoch je zvykom. No jeho hlas bol zachrípnutý s miernym tónom chrapčania. Druhá otázka: "Čo tvoj hlas? Áno bol som dosť chorý, ale som už ok pripravený bojovať, všetko OK, jedine ten hlas stále mám zachrípnutý pár dní dozadu som ešte nevedel rozprávať." Tak uvidíme ako to dopadne v tomto zápase s jeho súperom s Kirill Medvedovsky. Ako vždy jeho súper je kvalitný bojovník, ktorého predchádza jeho nezlomnu povesť. 

 

Sklamaním pre nás bolo "vychádzajúce slnko v MMA" fighter Roman Paulus zo Spartakus Fight Gym Trnava, ktorý žial nenastúpi kvôli zraneniu prvého aj druhého súpera nemá možnosť sa predstaviť na tomto podujatí, ako uviedol na svojej sociálnej sieti. Roman má za sebou niekoľko úspešných zápasov a tešíme sa na jeho ďalšie úspechy.

 

Zaujalo nás aj vyjadrenie riaditeľa organizácie FABRIQ Attilu Végha, ktorý sa teší na zápas konkrétne Denis Farkaš a Miroslav Brož a taktiež na Cigánika ako sa predvedie v druhom profesionálnom zápase s veľmi skúseným bojovníkom Petrom Gabalom. Taktiež poznamenal, že ho zaujíma výsledok ako dopadne Gábor Borároš, ako sa pripravil na hlavný zápas večera. Naozaj to zaujíma fanúšikov tohto športu na celom Slovensku, pretože Gábor je miláčikom publika no mal za sebou aj zápasy, ktoré prehral nešťastne kvôli nepríjemným zraneniam v minulosti. Tento borec dáva do každého zápasu celého seba a niet pochýb, že má srdce bojovníka. Má za sebou nie jeden úspech v tomto krvilačnom športe aj v organizácii OKTAGON, ktorá je inak partnerom FABRIQ. Diváci si môžu lístky priamo na podujatie ešte stále zakúpiť prostredníctvom portálu ticketportal alebo priamo PPV cez web na oktagon tv.

 

Polovicu zápasov budú amatérski zápasníci, ktorí sa v tejto novej organizácii majú možnosť presadiť a predstaviť možno aj prekvapivo vo vyžšej kvalite ako profesionálni fighteri, veď práve o tom je tento šporť. Nikdy nevieš kto zvíťazí a ten čo nemá čo stratiť dá zo seba bez ostychu všetko čo v ňom je. Z amatérskych zápasov nás zaujal bojovník, ktorý nastúpi po zranení Matej Šurín. Matej je už ale v poriadku do zápasu nastupuje v 100% forme, pokiaľ sa teda nič do zajtra neprihodí. Ďalší borci ako: Magomed Kadimagomedov na ktorého sa teší aj Patrik Vrbovský "RYTMUS" ako povedal na dnešon vážení, alebo Patrik Križan či Ľubomír Račák budú mať čo robiť, pretože výber súperov bol urobený veľmi precízne ako uvidli aj organizátori podujatia. Celé video k dnešnému vážniu, ktoré prebehlo aj live stream si môžete pozrieť tu.

 

Na zajtrajšom galavečery nebudú chýbať ani elitné mená domácej scény Nitra, ku ktorej má blízko už spomínaný šampión Bellatoru Atiila Végh, takže máme sa na čo tešiť. Kto získa bonus za výkon večera tentokrát? Posledne to bol práve Gábor Boráros, ktorý si poradil pri návrate do klietky s Grékom Oganesyanom už v rámci prvého kola. Fanúšikovia sa môžu tešiť na súboje Mareka Mazúcha, Michala Konráda, Branislava Zuzáka, Tomáša Cigánika či Denisa Gondžalu. Zoznam všetkých fighterov si môžete pozrieť aj v galérii tohto článku. 

 

A pre tých ktorí prehliadli kde sa galavečer FABRIQ 2 bude konať len pripomenieme: Mestská športová Hala Nitra, Dolnočepenská 105, Nitra 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona