MMA: Cesta exkluzívneho vlaku Oktagonu do Prahy

NETKY.SK • 9 November 2019, 19:51 • 2 min
MMA: Cesta exkluzívneho vlaku Oktagonu do Prahy

BRATISLAVA – Dnes v doobedňajších hodinách vyrazil exkluzívny vlak organizácie Oktagon z Bratislavy do Prahy. Priaznivci si počas dlhej trasy na galavečer zmiešaných bojových umení (MMA) pod názvom OKTAGON 15 užívali unikátnu atmosféru a niekoľko aktivít spoločne s hviezdami Oktagonu. Po takmer hodinovom meškaní spôsobenom odklonením pôvodnej trasy vlak dorazil na stanicu v Prahe až okolo pol piatej.

slovakia

left justify in out

Už dnes večer je na programe v pražskej O2 aréne "zápas storočia". V hlavnom súboji podujatia proti sebe v poloťažkej váhovej kategórii nastúpia Attila „Pumukli“ Végh a Karlos „Terminátor“ Vémola. Priaznivcom zo Slovenska organizácia uľahčila cestovanie do metropoly Česka, keď na presun zabezpečila exkluzívny vlak. V ňom spoločne s fanúšikmi cestovali aj zápasníci Karol Ryšavý či Ronald Paradaiser. Obaja popredný zástupcovia ľahkej váhovej kategórie organizácie Oktagon favorizujú pred súbojom Végha, na ktorého stranu sa pridala aj väčšina cestujúcich, ktorých sme oslovili.

 

img

 

Počas cesty vo vlaku prebiehalo niekoľko aktivít. Ľudia si mohli zakúpiť oblečenie a rôzne ďalšie doplnky novej kolekcie Oktagonu. Zároveň súťažili o vecné ceny od jedného z partnerov organizácie spoločnosti Xiaomi a prostredníctvom stávkovej kancelárie Tipsport podávali svoje tipy na víťaza hlavného zápasu večera. V špeciálnej gaming zóne mohli na obrazovke sledovať súboje z predošlých galavečerov či hrať hru UFC na konzole.

 

Na podujatí sa celkovo uskutoční 11 zápasov. Okrem hlavného duelu medzi Véghom a Vémolo divákov najviac zaujíma súboj Gábora Borároša s brazílskym Kaikom Britom. O podrobnostiach a zaujímavostiach z turnaja vás budeme aj naďalej informovať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies