MLYNČEKY: Pri požiari chaty sa zranilo sedem ľudí

NETKY.SK • 5 Marec 2012, 07:28 • 2 min
MLYNČEKY: Pri požiari chaty sa zranilo sedem ľudí

MLYNČEKY Pri požiari chaty sa zranilo sedem ľudí - Slovensko Hasiči dnes od 4. hodiny likvidujú požiar chaty v obci Mlynčeky, okres Kežmarok, pri ktorom sa podľa predbežných informácií zranilo sedem ľudí.

slovakia

left justify in out

img

Hasiči dnes od 4. hodiny likvidujú požiar chaty v obci Mlynčeky, okres Kežmarok, pri ktorom sa podľa predbežných informácií zranilo sedem ľudí. 
      Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Róbert Frimer pre TASR uviedol, že hasiči po príchode na miesto zistili, že horí drevená nadstavba murovanej chaty. 
      Dodal, že pri požiari dve osoby utrpeli popáleniny a päť sa nadýchalo splodín horenia. Požiar bol lokalizovaný, stále však prebieha dohášanie. 
      Na zásahu sa podieľa šesť hasičov z Okresného riaditeľstva HaZZ z Kežmarku s tromi vozidlami. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania a škodu predbežne odhadli na 60.000 eur.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies