Mlynárov stav sa zlepšil, zostáva v dejisku šampionátu

NETKY.SK • 24 Február 2017, 16:10 • 2 min
Mlynárov stav sa zlepšil, zostáva v dejisku šampionátu

Lahti - Slovenský reprezentant v behu na lyžiach Peter Mlynár zatiaľ zostáva v dejisku MS v severských disciplínach v Lahti. Jeho zdravotný stav po ochorení horných dýchacích ciest sa mierne zlepšil a stále je nádej, že sa v stredu 1. marca postaví na štart behu na 15 km klasicky.

slovakia

left justify in out

"Dá sa povedať, že je to lepšie. Prešlo mi to z priedušiek na hlasivky a hrdlo. Lekár mi odporučil ešte deň, dva bez aktívneho pohybu a ak všetko pôjde dobre, v nedeľu by som už mohol absolvovať ľahký tréning," povedal pre TASR Mlynár. "Antibiotiká sme nasadiť nemuseli a stav sledujeme zo dňa na deň. Zlepšuje sa to, aj keď iba pomaličky."

 

Mlynár vo štvrtok nemohol nastúpiť na šprint voľnou technikou a absentovať bude aj v nedeľňajšom tímšprinte klasicky. V ňom by sa mala predstaviť dvojica Andrej Segeč a Miroslav Šulek.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies