MLS v sezóne 2015 asi bez Chivas USA

NETKY.SK • 19 September 2014, 10:24 • 2 min
MLS v sezóne 2015 asi bez Chivas USA

NEW YORK - Severoamerická futbalová Major League Soccer síce plánuje expanziu, a pritom nevie nájsť solventných majiteľov pre "tradičného" účastníka Chivas USA.

slovakia

left justify in out

Jeho riadenie má už od februára v rukách MLS a vo štvrtok predstavilo nové logo organizácie, ale komisár súťaže Don Garber oznámil, že minimálne v sezóne 2015 Chivas nezasiahnu do hry. Budúcnosť klubu závisí od toho, či sa podarí nájsť investorov.

 

Polovicu podielu v organizácii okolo druhého najhoršieho tímu tejto sezóny mali od jej vzniku v roku 2004 v rukách Jorge Vergara a Angelica Fuentesová, od roku 2002 majitelia mexického klubu Chivas Guadalajara. Väčšinu v ňom nadobudli v auguste 2012, keď vyplatili dovtedajších partnerov Antonia a Lorenza Cueovcov. 

 

MLS má v súčastnosti 19 tímov, v nadchádzajúcom ročníku by mali pribudnúť ďalšie dva - New York City FC a Orlando City Soccer Club. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona