MLS: Los Angeles Galaxy povedie doterajší asistent Curt Onalfo

NETKY.SK • 14 December 2016, 17:09 • 2 min
MLS: Los Angeles Galaxy povedie doterajší asistent Curt Onalfo

LOS ANGELES - Novým trénerom futbalistov Los Angeles Galaxy zo zámorskej MLS sa stal doterajší asistent Curt Onalfo. Brazílsky kormidelník nahradí vo funkcii Bruce Arenu, ktorá sa rozhodol akceptovať ponuku vedenia americkej reprezentácie.

slovakia

left justify in out

"Som nesmierne šťastný a poctený funkciou hlavného trénera Los Angeles Galaxy. Viem, že ide o najlepší futbalový klub v USA. Teším sa na vedenie tímu. Pre hráčov sme vytvorili vývojový systém, vďaka ktorému dokážeme získať najväčšie talenty a vybudovať tím. Našim každoročným cieľom je zisk MLS titulov," povedal Onalfo pri podpise zmluvy.

 

Brazílsky tréner prišiel do Galaxy v roku 2011, počas tohto obdobia pôsobil v roli asistenta trénera a neskôr ako hlavný kormidelník rezervného tímu. V roku 2015 získal s družstvom konferenčný titul. "Máme plnú dôveru v Curtove líderské schopnosti a jeho zápal pre prácu. Má hráčske a trénerské skúsenosti, pozná štruktúru a kultúru klubu. S rezervným tímom odviedol znamenitú prácu," citovala oficiálna klubová webstránka prezidenta LA Galaxy Chrisa Kleina.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies