MLS: Drogba sa nedostal do základu, potom odmietol hrať

NETKY.SK • 17 Október 2016, 11:20 • 2 min
MLS: Drogba sa nedostal do základu, potom odmietol hrať

MONTREAL - Futbalový veterán Didier Drogba opäť raz predviedol svoju tvrdohlavosť. Po tom, čo sa dozvedel, že nenastúpi v základnej zostave Montrealu na súboj zámorskej MLS proti Torontu, odmietol nomináciu na zápas.

slovakia

left justify in out

Vedenie Montrealu ako oficiálny dôvod Drogbovej absencie uviedlo jeho problémy s chrbtom, ale pravdu objasnil na pozápasovej tlačovej konferencie hlavný tréner Mauro Biello. "Neakceptoval fakt, že začne na lavičke a napokon odmietol byť v nominácii. Mal drobné bolesti chrbta, ale bol schopný hrať. Klub sa jeho správaním musí zaoberať," povedal podľa BBC kouč Montrealu.

 

Skúsený útočník, ktorý vo svojich 38 rokoch stále patrí medzi elitných zakončovateľov, mužstvu Impact v nedeľu veľmi nechýbal. Montreal získal v derby s Torontom bod za remízu 2:2, čo mu stačilo na definitívny zisk miestenky do play off.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies