VIDEO MLB: Tragická nehoda počas zápasu Atlanty Braves a NY Yankees

NETKY.SK • 30 August 2015, 19:45 • 2 min
VIDEO MLB: Tragická nehoda počas zápasu Atlanty Braves a NY Yankees

ATLANTA – V noci na dnes počas zápasu MLB medzi Atlantou Braves a NY Yankees zomrel fanúšik, ktorý spadol z hornej tribúny na štadióne Turner Field.

slovakia

left justify in out

Fanúšik dostal na mieste okamžitú lekársku pomoc, avšak polícia neskôr oznámila, že zomrel. Muž spadol blízko miest, kde sedia manželky a rodiny hráčov. Polícia oznámila, že muž bol šesťdesiatnik, ale jeho meno nezverejnila.

Bezpečnostný pracovník povedal, že muž spadol z hornej tribúny počas siedmej zmeny.

Klub Atlanta Braves vydal k celej záležitosti nasledovné stanovisko: "Môžeme potvrdiť správu, že fanúšik, ktorému sa stala nehoda počas dnešného zápasu, zomrel. Atlanta Braves vyjadruje rodine svoju najhlbšiu sústrasť."

 



Ďalší fanúšik Greg Shiver, ktorý bol na zápase, povedal pre Atlanta Journal-Constitution, že svojmu synovi povedal, aby sa pozeral na Alexa Rodrigueza, keď začul silný náraz. "Videl som chlapa padajúceho z hornej tribúny. Schmatol som svojho syna a utekal s ním do bezpečia."

Na štadióne Turner Field zomrel fanúšik pri páde aj v roku 2013, avšak neskôr sa ukázalo, že išlo o samovraždu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies