Mladým Slovákom nepomohli ani cenné rady Hapala, na turnaji v Španiesku nezískali ani bod

NETKY.SK • 13 Február 2019, 10:32 • 2 min
Mladým Slovákom nepomohli ani cenné rady Hapala, na turnaji v Španiesku nezískali ani bod

LA MANGA – Ani tretí zápas reprezentačnej osemnástky na turnaji v La Mange nedopadol výsledkovo lepšie ako dva predchádzajúce, sokolíci do tretice prehrali, tentoraz s Poľskom 0:1.

slovakia

left justify in out

​Tréner Rusnák musel pri skladaní zostavy riešiť aj neradostnú zdravotnú situáciu, takže napokon mal na lavičke k dispozícii okrem druhého brankára len štyroch hráčov do poľa. Sokolíkov navštívil počas turnaja aj kouč A-tímu SR Pavel Hapal, ktorý mladíkov povzbudil a odovzdal niekoľko cenných rád. 

 

Zverenci Alberta Rusnáka st. zaznamenali pred záverečnou konfrontáciou s Poľskom dve prehry zhodne 1:3, najskôr s Nórskom a potom s favoritom turnaja, s Portugalskom. O výsledku a našej tretej prehre na turnaji, tentoraz bez streleného gólu rozhodla jediná úspešná akcia súper už v polovici I. polčasu.

 

Náš tréner poslal postupne do hry všetko, čo mal k dispozícii, k lepšiemu výsledku však snaha slovenských futbalistov neviedla. Turnaj výsledkovo zvládli najlepšie mladí Portugalčania, ktorí zaznamenali víťazstva vo všetkých dueloch. 

 

POĽSKO 18 – SLOVENSKO 18 1:0 (1:0)

 

Gól: 25. Bida.
ŽK: Vasiľ.
Rozhodca: Aslam (Nórsko)

 

SLOVENSKO 18: Rehák (46. Búš) – Strakoš, Ondrej, Nemčík, Katunský – Bernát, Lichý, Dopater (67. Malý) – Galčík (46. Vasiľ), Bobček, Danko (46. Iľko). Tréner: Albert Rusnák st.

Druhý zápas: Portugalsko 18 – Nórsko 18 3:1 (1:0).

 

Tabuľka:

1.Portugalsko 18    9b (10:3)

2.Nórsko 18             4b (4:4)

3.Poľsko 18             4b (2:4)

4.Slovensko 18       0b (2:7)

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona