Mladý Werner za 10 miliónov k nováčikovi I. bundesligy do Lipska

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 17:32 • 2 min
Mladý Werner za 10 miliónov k nováčikovi I. bundesligy do Lipska

STUTTGART - Ambiciózny nováčik I. futbalovej bundesligy RasenBallsport Lipsko získal Tima Wernera zo zostupujúceho VfB Stuttgart. Kluby prestup 20-ročného talentovaného útočníka ešte oficiálne nepotvrdili, k podpisu kontraktov by malo prísť v pondelok.

slovakia

left justify in out

"Je to pre mňa ďalší krok, pri ktorom pociťujem vzrušenie. Verím, že fanúšikovia VfB pochopia, že chcem využiť túto šancu. V mojom srdci je VfB navždy, na tom sa nič nemení, ale musím myslieť aj na moju kariéru," vysvetľujúco uviedol Werner, ktorý bude s Lipskom viazaný štvorročnou zmluvou do roku 2020.

 

Stuttgart zinkasuje odstupné 10 miliónov eur. Werner je najdrahšou posilou tímu RB v doterajšej krátkej klubovej histórii. Predchádzajúcim rekordom bolo 8 miliónov eur, ktoré Lipčania zaplatili za Davieho Selkeho z Werderu Brémy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies