Mladý vodič vrazil autom do stromu, náraz neprežil

NETKY.SK • 20 Jún 2013, 13:49 • 2 min
Mladý vodič vrazil autom do stromu, náraz neprežil

LEVICE - Tragická dopravná nehoda pri Leviciach v smere na Hornú Seč si v stredu večer vyžiadala život 19-ročného vodiča.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Mladý vodič Renaultu Megane pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam i okolnostiam a zišiel s autom do priekopy, kde narazil do stromu. "Vozidlo zostalo na ľavom boku medzi stromami," uviedla Čuháková.

Mladý vodič utrpel zranenia, ktorým aj napriek poskytnutej lekárskej pomoci na mieste nehody podľahol. Alkohol u vodiča budú zisťovať pri pitve. Na havarovanom aute vznikla škoda za približne 2 000 eur. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia a priebeh vyšetrovania preukáže presné okolnosti a príčiny," informovala Čuháková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies