Mladý vodič neprežil čelnú zrážku, ďalší dvaja ľudia sa zranili

NETKY.SK • 1 Júl 2013, 15:23 • 2 min
Mladý vodič neprežil čelnú zrážku, ďalší dvaja ľudia sa zranili

NITRA – Pri dopravnej nehode v okrese Nitra dnes prišiel o život mladý muž, ďalší dvaja ľudia sa zranili. Nehoda sa stala krátko pred siedmou hodinou ráno na ceste medzi Čakajovcami a Šuriankami.

slovakia

left justify in out

„Vodič Audi TT sa pravdepodobne plne nevenoval riadeniu vozidla a prešiel do protismeru, kde sa zrazil s VW Caddy. Do vozidla VW následne zozadu narazil Fiat Multipla,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Pri nehode sa smrteľne zranil 22-ročný vodič Audi. Vo VW Caddy sa zranili 42-ročný muž a jeho 39-ročná manželka. Na vozidlách vznikla škoda za približne 13.000 eur. „Presné okolnosti nehody pomôže odhaliť aj posudok znalca z odboru dopravy,“ uviedla Čuháková. Nitriansky vyšetrovateľ vedie v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona