Mladý vodič Hondy neprežil čelnú zrážku s BMW

NETKY.SK • 8 November 2017, 09:18 • 2 min
Mladý vodič Hondy neprežil čelnú zrážku s BMW

BRATISLAVA/BERNOLÁKOVO - Život 22-ročného muža si v stredu ráno vyžiadala dopravná nehoda medzi Bernolákovom a Ivankou pri Dunaji v okrese Senec.

slovakia

left justify in out

Vozidlá sa zrazili čelne. Mladík zomrel na mieste. Nehoda si vyžiadala aj zranenia. "Utrpel ich 63-ročný muž, so zraneniami hlavy ho záchranári odviezli do nemocnice," povedala Alena Krčová, hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OSZZS).

 

Premávka je v spomínanom úseku usmerňovaná policajtmi. "Odstraňujeme následky nehody a dokumentujeme ju," informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Vodičov vyzval pri prejazde na trpezlivosť.

 

O nehode informovali policajtov v stredu po 5.45 h. Došlo k čelenej zrážke vozidla Honda idúceho v smere do Bratislavy a vozidla BMW. Vyšetrovaním okolností, ako aj príčin nehody sa zaoberajú seneckí policajti.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies