Mladý Sýrčan po rozruchu na košickom kúpalicku zostáva vo väzbe

NETKY.SK • 30 Júl 2016, 08:40 • 2 min
Mladý Sýrčan po rozruchu na košickom kúpalicku zostáva vo väzbe

BRATISLAVA - Tridsaťšesťročný muž sýrskeho pôvodu s britským pasom, ktorého v pondelok (25. 7.) zadržala polícia na košickom letisku po tom, ako spôsobil rozruch na miestnom kúpalisku Červená hviezda, ostáva naďalej na Slovensku vo väzbe.

slovakia

left justify in out

Rozhodol o tom dnes okresný súd. Voči jeho rozhodnutiu sa však Sýrčan odvolal. Cudzinec je obvinený z útoku na verejného činiteľa, keďže ešte po zadržaní napadol v cele policajta. Vo svojom večernom spravodajstve o tom informovala televízia Markíza.

 

Na Slovensko prišiel Sýrčan, ktorý svoju totožnosť neprezradil a pred novinármi si zakrýval tvár, autobusom z Ukrajiny a neskôr mal namierené do Veľkej Británie. Rozruch spôsobil na košickom miestnom kúpalisku, keď niekoľko hodín sedel oblečený na tribúne a mobilom nakrúcal okolie. Pre jeho podozrivé správanie bola privolaná polícia, ktorá následne muža zadržala na letisku.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona