Mladý slovenský talent víťazí v ruskej organizácií ACB

NETKY.SK • 10 Apríl 2017, 10:36 • 2 min
Mladý slovenský talent víťazí v ruskej organizácií ACB

TRNAVA - Ide o Ľudovíta Kleina, 22 ročného mladíka z Nových Zámkov ktorý sa už v mladom veku rozhodol, že pôjde za svojím snom. S bojovými športmi začal vo svojich 13 rokoch, jeho prvým športom bol box.

slovakia

left justify in out

Aktívne sa mu venoval 3 roky pod vedením Barnabáša Kováča, už vtedy sa zúčastňoval amatérskych zápasov. Lenže klub sa po čase rozpadol tak musel hľadať ďalšie možnosti. Takto sa dostal do klubu Genkikan Academy v Nových Zámkoch tam začal trénovať brazílske Jiu Jitsu a neskôr thajsky box.

 

Po pár mesiacoch tréningu vyskúšal svoj prvý zápas pod pravidlami MMA. Tento štýl sa mu tak zapáčil, že sa mu začal venovať naplno. V Genkikan Academy trénoval pod vedením Tomáša Bilišiča 5 rokov, kde dokopy odzápasil 22 zápasov so skóre 20 výhier a 2 prehry. Z týchto zápasov bolo už 6 profesionálnych.

 

Momentálne trénuje v klube Spartakus Fight Gym v Trnave, pod vedením jedného z najúspešnejších slovenských MMA zápasníkov Attilom Véghom. Spartakus Fight Gym je jeden z najmodernejších MMA klubov na Slovensku, takže tu majú zápasníci veľmi kvalitné podmienky na trénovanie. Ku kvalitným priestorom patria samozrejme aj kvalitní tréneri.

 

"Nedávno sme sa vrátili z Bieloruska kde som mal zápas v organizácií ACB(Absolute Championship Berkut), táto organizácia patrí k najsilnejším v Európe. Podarilo sa mi vyhrať nad ruským zápasníkom Khuseinom Maltsagovom s TKO v druhom kole. Ďalší zápas ma čaká opäť na tomto podujatí na galavečeri ACB vo Viedni 13. mája. Môj súper bude zasa z Ruska, no jeho meno ešte nie je známe. V ťažkej príprave by som sa iba ťažko vedel zaobísť bez sponzorov, ktorí stoja pri mne a podporujú ma v príprave a na mojich cestách za zápasmi," uviedol Klein.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies