Mladý Nór Ödegaard zostáva aj naďalej kmeňovým hráčom Realu Madrid

NETKY.SK • 7 September 2017, 09:37 • 2 min
Mladý Nór Ödegaard zostáva aj naďalej kmeňovým hráčom Realu Madrid

MADRID - Nórsky futbalista Martin Ödegaard zostane naďalej kmeňovým hráčom Realu Madrid, s ktorým podľa portálu marca.com predĺžil kontrakt do roku 2021.

slovakia

left justify in out

"Potrvá trocha dlhšie ako do roku 2018. V tomto momente by som sa však k tomu nechcel bližšie vyjadrovať," nepriamo potvrdil informáciu aj osemnásťročný supertalent pre portál VG Sporen.

Útočník je momentálne na hosťovaní v holandskom klube SC Heerenveen, kde zbiera skúsenosti. Do španielskeho kráľovského klubu by sa mal vrátiť v roku 2018. Rodák z Drammenu (nar. 17. decembra 1998), ktorý už ako 15-ročný nastupoval v elitnej nórskej súťaži za Str?msgodset Toppfotball, túži hrať na najvyššej úrovni.

 

Od príchodu do Madridu v januári 2015 rozvíjal svoje futbalové nadanie v treťoligovom B-mužstve Realu, za "áčko" kráľovského veľkoklubu nastúpil v dvoch súťažných dueloch. Od 10. januára 2017 hosťuje v Heerenveene, za ktorý odohral doposiaľ 20 zápasov, strelil jeden gól a na tri prihral.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies