Mladý muž zomrel po tom, ako sa išiel kúpať s čerstvým tetovaním

NETKY.SK • 2 Jún 2017, 18:29 • 2 min
Mladý muž zomrel po tom, ako sa išiel kúpať s čerstvým tetovaním

Tetovanie si treba veľmi dobre rozmyslieť, pretože na koži ostane celý život. Ľudia väčšinou uvažujú, či po čase neoľutujú farbu alebo motív obrázka. So smrťou ale neráta nikto.

slovakia

left justify in out

Nemenovaný muž dostal sepsu a zomrel po tom, ako skočil do mora s čerstvým tetovaním.

 

Hispáneca (31) varovali, aby po tetovaní počkal najmenej dva týždne, kým sa pôjde okúpať. On túto výzvu odignoroval a vliezol do mora v Mexickom zálive, píše Daily Mail.

 

Náboženský kríž na jeho nohe mal v tom čase len päť dní. Vo vode jeho čerstvú ranu infikovali mäsožravé baktérie, ktoré mu rozožrali kusy kože a neskôr ho aj zabili.

 

img

 

Odborníci z BMJ Case Reports uviedli, že najskôr dostal horúčku, zimnicu a vyhodili sa mu červené vyrážky. O dva dni sa jeho stav zhoršil a previezli ho do nemocnice.

 

img

 

Známi uviedli, že mladík zvykol vypiť šesť fliaš piva denne. Vďaka tomu bola jeho pečeň podstatne slabšia a imunita odlomená.

 

Dostal antibiotiká, no o 24 hodín neskôr ho preložili na jednotku intenzívnej starostlivosti, kde mu k životu dopomáhali aj prístroje. Dostal septický šok a jeho telo napadlo vlastné orgány. O dva týždne neskôr mu zlyhali obličky a zomrel.

 

Ak vám tatér dáva rady, ako sa o tetovanie starať, radšej ho poslúchnite.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona