Mladý motocyklista zahynul pri predbiehaní kamióna

NETKY.SK • 19 Október 2017, 14:33 • 2 min
Mladý motocyklista zahynul pri predbiehaní kamióna

SENICA - V ranných hodinách na ceste II. triedy medzi obcami Čáčov a Dojč v okrese Senica vyhasol vo štvrtok život 18-ročného motocyklistu z Plaveckého Mikuláša. Mladík jazdil smerom na Senicu a predchádzal kamióny.

slovakia

left justify in out

Keď sa zaraďoval pred kamión, pravdepodobne si nevšimol v rovnakom smere idúce vozidlo Multicar, do ktorého zozadu narazil. V dôsledku nárazu bol odhodený do protiidúceho Mercedesu. Motocyklista utrpel zranenia nezlučiteľné so životom.

 

Presné príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje aj za pomoci znalca z odboru cestná doprava. Informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

 

Svoju úlohu pravdepodobne, ako uviedla, zohrala neprimeraná rýchlosť a nesprávne predchádzanie. Mladý muž jazdil na motocykli Suzuki 600, pričom nemal príslušné oprávnenie na motocykel s takýmto výkonom.

 

Preto polícia apeluje na motocyklistov, aby dodržiavali predpisy a jazdili opatrne s ohľadom na jesenné podmienky na cestách.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies