Mladý lúpežník: Chlapec (14) vylúpil benzínku so zbraňou v ruke

NETKY.SK • 26 Júl 2013, 14:28 • 2 min
Mladý lúpežník: Chlapec (14) vylúpil benzínku so zbraňou v ruke

NITRA – Čerpaciu stanicu vo Volkovciach v časti Olichov prepadol so zbraňou v ruke len 14-ročný školák z okresu Levice. Lúpežné prepadnutie sa stalo v pondelok 22. júla ráno približne o tretej hodine.

slovakia

left justify in out

Nitrianski kriminalisti objasnili lúpež po štyroch dňoch. Policajný vyšetrovateľ obvinil chlapca zo zločinu lúpeže. „Hrozí mu trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov. Pretože je maloletý, trest sa spravidla znižuje na polovicu,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. 

Chlapec vošiel do budovy čerpacej stanice maskovaný kuklou a so zbraňou v ruke. Pracovníčku benzínovej stanice prinútil k vydaniu finančnej hotovosti. Žena mu z obavy o život vydala zhruba 200 eur. Na miesto boli vyslané policajné hliadky a psovod. Pes zachytil stopu a približne kilometer od čerpacej stanice našli policajti peniaze, plynovú pištoľ a kuklu. „Kriminalisti okamžite začali vykonávať previerky a dôslednou operatívno-pátracou činnosťou zistili, že skutok spáchal len 14-ročný školák.  Či si chcel spestriť takýmto dobrodružstvom prázdniny, to už policajtom neprezradil,“ skonštatovala Bruchterová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies