Mladý Kremničan dostal za sex s maloletou školáčkou dvojročnú podmienku

NETKY.SK • 25 November 2014, 15:35 • 2 min
Mladý Kremničan dostal za sex s maloletou školáčkou dvojročnú podmienku

BANSKÁ BYSTRICA – Na dva roky odňatia slobody podmienečne za sexuálne zneužívanie maloletej odsúdil dnes sudca Okresného súdu v Banskej Bystrici 19-ročného Miloša Lachkého z Kremnice. Mladík opakovane sexoval so školáčkou, hoci vedel, že ešte nemá pätnásť rokov. Súd vyhlásil verdikt po tom, ako schválil dohodu o vine a treste, ktorú s prokurátorkou uzavrel obvinený.

slovakia

left justify in out

Mladík priznal, že s dievčaťom súložili osemkrát cez prázdniny minulého roku. Prvé kontakty dvojice sa uskutočnili v júli na lúke pri obci Hrochoť v okrese Banská Bystrica. V auguste sa opakovane zblížili v byte Milošových rodičov v Kremnici. 

 

Lachký tým spáchal pokračovací zločin sexuálneho zneužívania. K skutku sa priznal a s prokurátorkou uzavrel dohodu o vine a treste. Rozsudok je právoplatný, pretože súčasťou dohody je záväzok obvineného, že sa voči verdiktu súdu neodvolá. Súd stanovil skúšobnú dobu podmienečného odsúdenia na tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona