Mladý hrdina: Svoju priateľku odsotil pred vlakom, skončil pod jeho kolesami!

NETKY.SK • 24 Marec 2014, 10:19 • 2 min
Mladý hrdina: Svoju priateľku odsotil pred vlakom, skončil pod jeho kolesami!

MARYSVILLE – Tínedžer zomrel po tom, ako zachránil život svojej priateľke. Iba šestnásťročný Mateus Moore odsunul Mickaylu Friendovú (16) z koľajníc a zomrel pod kolesami nákladného vlaku.

slovakia

left justify in out

Mladý pár si chcel skrátiť cestu do tanečnej školy. Rozhodli sa ísť cez koľajnice, keď sa na nich zozadu vyrútil nákladný vlak. Mateus inštinktívne strčil do svojej priateľky Mickayly, aby ju dostal z dráhy vlaku, sám však skončil pod jeho kolesami.

 

Celý incident, ktorý sa odohral v kalifornskom meste Marysville, videl na vlastné oči iba jedenásťročný Eric Stark. „Počul som ako vlak nahlas trúbi. Keď sa otočili bolo už neskoro,“ povedal Eric pre televízny kanál News 10 a dodal: „Ten chlapec sotil do dievčaťa, aby ju odtiaľ dostal, no aj napriek tomu ju zrazil, chlapec skončil pod vlakom.“

 

Napriek Mateusovmu úsiliu vlak zachytil Mickaylu, ktorá teraz leží v nemocnici vo vážnom stave. Lekári povedali, že by sa z toho mala dostať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies