Mladý Haraslín zahviezdil, Poliakov vytiahol k víťazstvu dvoma gólmi

NETKY.SK • 22 August 2015, 08:57 • 2 min
Mladý Haraslín zahviezdil, Poliakov vytiahol k víťazstvu dvoma gólmi

VARŠAVA - Slovenský futbalista Lukáš Haraslín strelil v poľskej Ekstraklase ďalšie dva góly, ktorými navyše rozhodol v 6. kole o víťazstve Lechie Gdaňsk nad Górnikom Leczna 3:1.

slovakia

left justify in out

Deväťnásťročný slovenský juniorský reprezentant najskôr otvoril skóre v nadstavenom čase prvého polčasu a potom v 55. minúte strelil víťazný gól na 2:1. "Som veľmi rád, že som skóroval aj proti Leczne. Najdôležitejšie je však to, že sme konečne vyhrali. Štyridsaťtisícový štadión síce nebol vypredaný, no atmosféra bola fantastická," povedal Haraslín pre oficiálny web svojej zastupiteľskej agentúry Central Sport Management.

 

Piatkový zápas nedohral, keď v 70. minúte ho vystriedal Bruno Nazario. "Dostal som kŕče," vysvetlil dôvod predčasného odchodu z ihriska. Bývalý hráč talianskej Parmy strelil v dvoch zápasoch v poľskej lige tri góly. V začiatkoch pôsobenia v Poľsku to nemal jednoduché, keď v prvých majstrovských dueloch sa neobjavil ani v nominácií na zápas.

 

"Makal som na tréningoch, nastupoval som za béčko. Zlomilo sa to začiatkom augusta, keď som pri víťazstve Lechia Gdaňsk B nad KS Chwaszczyno 7:0 zaznamenal dva góly a prihral som na štyri 'trefy'. Odvtedy som pri áčku. Verím, že sa nám bude dariť," dodal Haraslín. Pre Lechiu bolo piatkové víťazstvo prvé v sezóne, po šiestich kolách nového ročníka jej priebežne patrí 12. priečka.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona