Mladý futbalista skolaboval na zápase, po prevoze do nemocnice zomrel

NETKY.SK • 26 Apríl 2019, 13:59 • 2 min
Mladý futbalista skolaboval na zápase, po prevoze do nemocnice zomrel

SKALICA/BRATISLAVA - Vo štvrtok 25. apríla starší žiaci MFK Skalica odohrali najsmutneší zápas v dlhoročnej histótii skalického futbalu. V zápase s rovesníkmi z Karlovej Vsi po náhlom kolapse zomrel iba 14-ročný Denis Urbánek, niekoľko minút pre tragickou udalosťou dokonca zaznamenal gól.

slovakia

left justify in out

Druhé kolo I. ligy starších žiakov malo vo štvrtok na programe štyri zápasy v nadstavbovej časti o umiestnenie. Jedným zo spomínaných duelov bolo aj stretnutie rovesníkov Skalice a Karlovej Vsi. Počas zápasu však mladý futbalista nečakane odpadol. Napriek okamžitej profesionálnej lekárskej pomoci priamo na ihrisku po prevoze do nemocnice zomrel. Odchovanec Skalkice dal v zápase pred tragickou udalosťou v prebiehajúcej 55. minúte dokonca aj svoj prvý gól v sezóne.  Hral v útoku, 22. júna by mal Denisko 15 rokov. 

 

"Vo štvrtok 25. 4. 2019 sa odohral najsmutnejší zápas v histórii skalického futbalu, ktorý netrval ani celých 90 minút a jeho výsledok nebol vôbec dôležitý. Náš mladý, talentovaný, 14-ročný futbalista Denis Urbánek náhle skolaboval a napriek okamžitej profesionálnej lekárskej pomoci priamo na ihrisku, po prevoze do nemocnice zomrel. Táto strata hlboko zasiahla nielen nás všetkých vo futbalovom klube, celú športovú verejnosť, ale aj všetkých Skaličanov. Určite však najviac zasiahla rodinu, ktorej týmto vyjadrujeme úprimnú sústrasť, "  reagovalo na bolestivú stratu vedenie Skalice na oficiálnej stránke klubu. 

 

Vedenie Skalice sa rozhodlo zrušiť všetky víkendové zápasy mládeže a aj seniorov. "K ucteniu pamiatky nášho hráča rušíme dnešné a víkendové zápasy mládeže a mužov," uvádza sa na facebookovom profile futbalového klubu.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies