Mladý fanúšik (†16) Leicestru skonal po prehre svojho tímu

NETKY.SK • 30 Január 2016, 18:15 • 2 min
Mladý fanúšik (†16) Leicestru skonal po prehre svojho tímu

LEICESTER – Mladý fanúšik anglického tímu Leicester City zomrel na zástavu srdca po nedávnej prehre jeho obľúbeného klubu v FA Cupe proti Tottenhamu.

slovakia

left justify in out

Šestnásťročný Tom Bedford sa sťažoval na problémy s dýchaním po druhom góle Tottenhamu v zápase FA Cupu, ktorý sa hral ešte 20. januára. Mladý fanúšik sledoval zápas na hornom poschodí v rodinnom dome v Leicestershire, keď zrazu pocítil nevoľnosť.

 



"Po druhom góle vtrhol k nám do izby," povedal jeho otec John pre Leicester Mercury. "Bol naštvaný a povedal mi to. Zápas sa ešte stále hral."

Následne sa Tom zrútil a bola privolaná sanitka, zatiaľ čo jeho otec sa ho pokúšal oživovať. "Tom povedal, že nemôže dýchať. Bral futbal príliš vážne," povedala jeho matka Helen.

Tom bol prevezený do nemocnice Leicester Royal Infirmary, kde ho však už nedokázali zachrániť. Obhliadajúci lekár povedal, že smrť spôsobila arytmia alebo krvná zrazenina, ale presná príčina bude určená až po pitve.

"Bol to krásny chlapec, bol rodinne založený a bol to môj synček," dodala zdrvená matka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies