Mladý cyklista (†14) spadol pod kolesá auta, neprežil

NETKY.SK • 17 Júl 2014, 16:17 • 2 min
Mladý cyklista (†14) spadol pod kolesá auta, neprežil

ŽILINA - Na ceste I/64 medzi obcami Konská a Zbyňov v okres Žilina sa dnes pred 9:30 stala tragická dopravná nehoda, po ktorej zomrel 14-ročný cyklista.

slovakia

left justify in out

V skupine štyroch cyklistov jazdiacich v smere od Žiliny na Rajec išiel 14-ročný cyklista zo Žiliny ako posledný. Z doposiaľ presne nezistených príčin mal kolíziu s cyklistom jazdiacim pred ním. Následne spadol na vozovku pod kolesá prívesu práve prechádzajúceho nákladného motorového vozidla. Informoval o tom žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

 

Nákladné motorové vozidlo Iveco s prívesom viedol 34-ročný vodič z okresu Ilava. Mladého cyklistu po dopravnej nehode previezli do nemocnice, kde, žiaľ, zraneniam podľahol. Alkohol u vodiča nákladného motorového vozidla nezistili, u cyklistu nariadili pitvu. Príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody vyšetrujú. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies