Mladý Černák spadol do betónovej obruby: Po zranení som oka nezažmúril

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 13:43 • 2 min
Mladý Černák spadol do betónovej obruby: Po zranení som oka nezažmúril

BRATISLAVA - Na futbalistu FC DAC 1904 Dunajská Streda Rolanda Černáka čaká pre zranenie približne desaťdňová nútená pauza.

slovakia

left justify in out

V prípade slovenského mládežníckeho reprezentanta je dôvodom nepríjemné zranenie, ktoré sa stalo ešte počas prvého polčasu nedeľňajšieho treťoligového stretnutia dunajskostredského "béčka" proti Veľkému Mederu. Černák a hosťujúci hráč Ákos Baksics sa zrazili pri postrannej čiare, nasledoval hrozivý pád mladého útočníka DAC-u do betónovej obruby hlavnej tribúny vrakúnskeho štadióna.


Osemnásťročného talentovaného futbalistu odviezli z ihriska v obrovských bolestiach, následne putoval do nemocnice na röntgenové vyšetrenie. Zlomenina sa našťastie nepotvrdila, ale Roland Černák si pár dní od futbalu oddýchne.

 

"Pri náraze nastala kontúzia ľavej ruky a kontúzia ľavej bedrovej kosti. Podľa aktuálneho stavu odhadujem dobu liečenia na sedem až desať dní," uviedol na klubovom webe lekár FC DAC 1904 Zsolt Fegyveres. "Miesto pomliaždenia stále bolí. Cítim bolesť v ruke, ale predovšetkým na nohe. Nedeľňajšiu prvú noc po zranení som oka nezažmúril. Lekári mi nariadili odpočinok, snažím sa oddychovať a zranené miesta nezaťažovať. Dúfam, že už budem môcť začať vyklusávať," poznamenal Roland Černák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona