Mladý Američan vyhral v lotérii 451 miliónov dolárov, vyplatili mu menej

NETKY.SK • 14 Január 2018, 13:29 • 2 min
Mladý Američan vyhral v lotérii 451 miliónov dolárov, vyplatili mu menej

Dvadsaťročný Američan Shane Missler z Floridy vyhral v lotérii 451 miliónov dolárov. Ide o štvrtú najvyššiu výhru v lotérii Mega Millions. Mladík sa rozhodol vybrať si výhru jednorazovo, takže dostal 281,87 milióna dolárov.

slovakia

left justify in out

Missler oslávi v máji 21 rokov a chce peniaze využiť na pomoc svojej rodine, na charitu a tiež k príprave budúceho finančného úspechu, aby mohol za sebou niečo zanechať, píše server Novinky.cz. Na Facebooku napísal, že mal tušenie, že by mohol niečo vyhrať a tiež, že by sa nemala podceňovať sila pozitívneho myslenia.

 

"Ak som sa za svoj krátky život niečomu naučil, tak tomu, že tých, ktorí si zachovajú pozitívne myslenie a sú k sebe úprimní, čaká odmena. Teším sa na budúcnosť," povedal denníku Tampa Bay Times.

 

Missler, ktorý už odišiel zo zamestnania, kúpil tiket v Port Richey, kde žije a zvolil možnosť rýchleho výberu náhodných čísiel. Úspech mu priniesla kombinácia 28, 30, 39, 59 a 70 a dodatkové číslo 10. Pre výhru si prišiel v piatok s veľkým úsmevom na tvári a v doprovode otca a právnika.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies