Mladšia sestra Britney Spears Jamie Lynn: Dnes sa vydá za Jamieho Watsona

NETKY.SK • 14 Marec 2014, 09:45 • 2 min
Mladšia sestra Britney Spears Jamie Lynn: Dnes sa vydá za Jamieho Watsona

LOS ANGELES - Americká speváčka Jamie Lynn Spears si dnes vezme Jamieho Watsona.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročná mladšia sestra speváčky Britney Spears a 31-ročný podnikateľ získali povolenie na sobáš len nedávno v americkom štáte Louisiana. Ako prvý o tom informoval portál E! News, ktorému novinku o svadbe potvrdil nemenovaný zdroj. Dvojica sa zasnúbila vlani v marci, pričom spolu chodia od roku 2010.

Jamie Lynn Spears sa narodila 4. apríla 1991. Kariéru začala ako herečka, keď sa objavila v snímke Crossroads (2002), v ktorej stvárnila hlavnú úlohu práve jej spomínaná staršia sestra. V rokoch 2002-2004 sa predstavila aj v televíznom programe All That (1994 - 2005) a v seriáli Zoey 101 (2005 - 2008), kde dostala hlavnú rolu. Koncom roka 2007, ešte iba ako 16-ročná, oznámila, že čaká dieťa so svojím vtedajším priateľom Caseym Aldridgeom. S ním sa v marci nasledujúceho roka zasnúbila a v júni potom priviedla na svet dcéru Maddie Briann. S Aldridgeom sa však neskôr rozišla a zásnuby zrušila. Vlani v novembri vydala debutový singel How Could I Want More, ktorý by sa mal nachádzať na jej prvom albume. Termín vydania nahrávky však zatiaľ neprezradila. So sestrou spolupracovala na skladbe Chillin' With You. Pieseň sa nachádza na albume Britney Jean, ktorý 32-ročná Spears uviedla na trh 29. novembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies