Mladší gladiátori skončili v súboji s HC Slovanom nerozhodne

NETKY.SK • 15 September 2018, 13:22 • 2 min
Mladší gladiátori skončili v súboji s HC Slovanom nerozhodne

Na rozdiel od piatkovej prehry HK Gladiátorov Trnava seniorov proti MHK Dubnica nad Váhom (5: 9) v St. Nicolaus 1. lige sa v sobotu ich „mladším bratom,“ žiakom ôsmeho ročníka podarilo skončiť zápas proti HK Slovanu remízou 3: 3.

slovakia

left justify in out

 

O akciu sa hneď na začiatku postaral trnavský hráč Adam Konrád, ktorý už v 21. sekunde strelil tímu z hlavného mesta prvý  gól. O šestnásť minút neskôr sa podarilo Oliverovi Lieskovcovi z Bratislavy vyrovnať.

V druhej tretine v dvadsiatej štvrtej minúte zvýšil Gladiátor Kevin Pancza stav na 2: 1. V dvadsiatej deviatej minúte znova Bratislava vyrovnala vďaka Michalovi Kucianovi. Následne o osem minút dal hráč Slovanu Roman Achberger tretí bod.

Víťazstvo si však neodniesli, pretože v poslednej tretine, predposlednej minúte sa Adam Konrád úspešnou strelou postaral o remízu.

 Dnešná súťaž držala v napätí päťdesiatich piatich divákov od úplného začiatku až po samý koniec. Do poslednej sekundy nebolo jasné, kto zvíťazí. Poprosil som trénera žiakov Gladiátorov Martina Barana o záverečné zhodnotenie zápasu:

 

„Nastúpili sme proti kvalitnému súperovi z Bratislavy, ale chlapci podali dobrý a kolektívny bojový výkon. Každý jeden, ktorý bol na ľade sa snažil zo seba dostať maximum. Pomohlo nám to, že sme dali na konci gól. Niekedy sme so šťastím odolali tlaku súpera. Stále boli snahy a náznaky ísť do útoku a nechýbalo nám odhodlanie pobiť sa o výsledok.  Som rád, že máme bod.“

 

"S tým súhlasím. Dnes to bolo plné nečakaných zvratov, keď dal Adam Konrád gól hneď v prvej minúte a súčasne na konci v predposlednej."

 

„Hokej je nevyspytateľný šport. Tam môže človek dostať aj dva góly za jednu minútu. Neustále je treba byť ostražitý aj po inkasovanom aj po strelenom góle.“




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies