Mladší brat Paris Hilton Conrad musí absolvovať liečbu závislosti od drog

NETKY.SK • 27 Január 2016, 15:27 • 2 min
Mladší brat Paris Hilton Conrad musí absolvovať liečbu závislosti od drog

LOS ANGELES - Conradovi Hiltonovi, mladšiemu bratovi dedičky hotelového impéria Paris Hilton, nariadil súd v Los Angeles liečbu závislosti od drog.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak po tom, ako 21-ročný Hilton viacnásobne porušil trojročnú podmienku z minulého roka, ktorú dostal za vyhrážanie sa smrťou jednej z letušiek počas letu z Los Angeles do Londýna. Po stanovení trestu sa však vnuk Williama Barrona Hiltona a pravnuk Conrada Hiltona, ktorý v roku 1946 založil sieť hotelov Hilton, dostal do ďalších problémov. V júni ho napríklad zatkli za vlámanie sa do domu bývalej priateľky Hunter Salomon. Obžaloba v utorok preto preňho žiadala trest odňatia slobody v dĺžke 60 dní, čo ale sudca odmietol a napokon rozhodol, že Hilton musí absolvovať liečbu závislosti, no nie kratšiu ako 90 dní. Okrem toho sudca predĺžil jeho podmienečný trest o ďalšie tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies