Mladiství vo Filadelfii majú kvôli výtržnostiam zákaz vychádzania

NETKY.SK • 10 August 2011, 10:22 • 2 min
Mladiství vo Filadelfii majú kvôli výtržnostiam zákaz vychádzania

Mladiství vo Filadelfii majú kvôli výtržnostiam zákaz vychádzania

slovakia

left justify in out

img

Starosta amerického mesta Filadelfia po viacerých prípadoch brutálneho správania sa mladistvých voči okoloidúcim zaviedol prísnejší zákaz vychádzania. Informovali dnes o tom noviny Philadelphia Inquirer.
      Doterajší zákaz vychádzania pre tínedžerov starosta Michael Nutter sprísnil tak, že neplnoleté osoby sa po 21.00 h nesmú cez víkendy pohybovať v centre mesta a pri univerzite.
      Nutter nazval drastický krok "komplexnou odpoveďou" na správanie sa bánd mladistvých, ktoré v meste robili problémy už od minuloročného leta.
      Koncom júla skupina tínedžerov napadla a zbila v centre mesta cudzincov. Medzi zadržanými bol aj 11-ročný chlapec. Starosta povedal, že zákaz vychádzanie nie je žiadnym vtipom ani hrou.
      Kto zákaz poruší, môže dostať pokutu až do 300 dolárov (210 eur). Pri opakovanom porušení nariadenia hrozí pokuta až do 500 dolárov.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies