Mladiství v potravinách kradli cukrovinky aj alkohol, čelia obvineniam

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 15:40 • 2 min
Mladiství v potravinách kradli cukrovinky aj alkohol, čelia obvineniam

ČADCA - Polícia obvinila troch mladistvých vo veku 14, 15 a 16 rokov z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva.

slovakia

left justify in out

Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, obvinení chlapci sa v noci zo soboty 26. marca na nedeľu 27. marca v Oščadnici v okrese Čadca vlámali do predajne potravín. Poškodili stenu a ukradli rôzne cukrovinky, mäsové konzervy i alkoholické nápoje. Tínedžeri spôsobili škodu predbežne vyčíslenú na 600 eur. Počas vyšetrovania policajti zaistili aj časť ukradnutých vecí.


Dvaja z obvinených mladistvých vo veku 14 a 16 rokov čelia aj ďalšiemu obvineniu z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva. Obvinení sa v decembri minulého roka v Oščadnici vlámali do toho istého objektu. Odniesli si z neho alkoholické aj nealkoholické nápoje, rôzne cukrovinky, gél na vlasy, syr aj čajové sviečky. Celkovo spôsobili škodu vo výške viac ako 500 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies