Mladíkovi zo Sniny hrozí pre drogy trest odňatia slobody až na päť rokov

NETKY.SK • 1 August 2018, 16:55 • 2 min
Mladíkovi zo Sniny hrozí pre drogy trest odňatia slobody až na päť rokov

SNINA - Mladíkovi zo Sniny hrozí pre drogy trest odňatia slobody až na päť rokov. Informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

slovakia

left justify in out

Ešte koncom júna tohto roka bola na zemi parkoviska za obytným domom na Ulici Komenského v Snine nájdená injekčná striekačka so zataveným koncom s obsahom neznámej bielej kryštalickej látky. Tento predmet bol potom zaistený a zaslaný na expertízne skúmanie.

 

Uznesením poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Snine začal trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

 

"Koncom júla vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom v uvedenom skutku vzniesol obvinenie voči 24-ročnému Vladislavovi. Bolo preukázané, že tento Sninčan u seba neoprávnene prechovával zatavenú injekčnú striekačku s obsahom metamfetamínu a metylsulfonylmetánu s celkovou hmotnosťou 0,33 gramu," priblížila hovorkyňa.

 

Podľa jej ďalších slov by z uvedeného množstva bolo možné pripraviť minimálne štyri bežné jednotlivé dávky drogy. "Obvinený muž je stíhaný na slobode, ak sa mu vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody až na päť rokov," uzavrela.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona