Mladíka z obce Jarok obvinili z pobodania troch mužov

NETKY.SK • 10 November 2015, 11:14 • 2 min
Mladíka z obce Jarok obvinili z pobodania troch mužov

NITRA – Obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví a prečinom výtržníctva si vyslúžil muž z obce Jarok neďaleko Nitry. Podľa polície mal v nedeľu 8. novembra po predchádzajúcej hádke fyzicky napadnúť 23-ročného Adriana, 25-ročného Patrika a 28-ročného Filipa.

slovakia

left justify in out

K výtržnosti malo dôjsť v skorých ranných hodinách na Mostnej ulici v Nitre. "Obvinený 24-ročný Igor zatváracím nožíkom s dĺžkou čepele 12 centimetrov mal bodnúť do brady, ramena a krku Patrika, bodnú ranu na ľavom ramene spôsobiť Filipovi a Adriána pichnúť do krku, pričom tento útok mal smerovať na dôležitý orgán," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

 

Obvinený je už v cele policajného zaistenia a vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Podľa policajnej hovorkyne mu v prípade preukázania viny hrozí za tieto skutky trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies