Mladíka po brutálnom útoku operovali, útočníka obvinili

NETKY.SK • 9 Január 2015, 10:42 • 2 min
Mladíka po brutálnom útoku operovali, útočníka obvinili

BRATISLAVA/ŽILINA - Po brutálnom útoku skončil na operačnom stole 21-ročný Peter, útočník čelí obvineniam z ublíženia na zdraví a obmedzovania osobnej slobody.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal ešte v utorok v noci v žilinskej časti Pod Hradiskom. Dvadsaťsedemročný vodič Octavie predbehol a zablokoval auto Škoda Forman, za volantom ktorého sedel mladý šofér. Po výmene názorov Petra napadol a natlačil ho do kufra Octavie. Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, odviezol ho k futbalovému ihrisku v časti Závodie a tu ho znovu surovo zbil. Útočník Ján potom ušiel a zraneného mladíka nechal na mieste. Petra ešte v ten deň previezli s ťažkými zraneniam do nemocnice, liečiť sa bude viac ako 42 dní. Jána následne policajti zadržali a vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na dva až päť rokov. Či išlo o nevybavené účty medzi dvojicou teraz polícia vyšetruje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies