Mladíka obvineného z vraždy v Michalovciach vzali do väzby

NETKY.SK • 5 Január 2023, 14:57 • 2 min
Mladíka obvineného z vraždy v Michalovciach vzali do väzby

KOŠICE - Osemnásťročného Valentína H., ktorý je obvinený z vraždy v Michalovciach, vzali do väzby. Vo štvrtok o tom rozhodol sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Košice II. Ako pre TASR potvrdila hovorkyňa súdu Anna Pančurová, rozhodnutie nie je právoplatné, obvinený proti nemu podal sťažnosť.

slovakia

left justify in out

Rozhodovať o nej bude Krajský súd v Košiciach. Sudca svoje rozhodnutie voči obvinenému zdôvodnil tým, že "existuje dôvodná obava že ujde alebo sa bude skrývať, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu alebo trestu a bude pokračovať v trestnej činnosti". Podľa Pančurovej súd nenahrádza väzbu dohľadom probačného a mediačného úradníka. "Väzba obvineného začala plynúť momentom jeho zadržania 3. januára a vykoná sa v Ústave na výkon väzby v Košiciach," dodala. K vražde v Michalovciach, pri ktorej zomrela 46-ročná žena, došlo ráno na Nový rok (1. 1.). Obvinený ju naháňal a viackrát bodol. Následne jej ukradol mobilný telefón a peňaženku. Žena zraneniam na mieste podľahla. Valentín H. čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies