Mladíka, ktorý dobodal dvoch mladých ľudí, obvinili

NETKY.SK • 28 Január 2015, 11:02 • 2 min
Mladíka, ktorý dobodal dvoch mladých ľudí, obvinili

BRATISLAVA/KOŠICE - Po brutálnom útoku na dvoch mladých ľudí obvinili z pokusu vraždy doposiaľ netrestaného 19-ročného Jozefa z Košíc.

slovakia

left justify in out

Mladík v pondelok večer neďaleko mosta vedúceho do košickej mestskej časti Ťahanovce zaútočil na 21-ročného muža a osemnásťročné dievča. Dvojica sedela v aute. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, oboch viackrát dobodal najmä do hrudníka a krku. Obaja s početnými bodnými a reznými ranami skončili v nemocnici, čas liečenia zatiaľ nie je známy. Po útoku ušiel, krátko na to ho policajti zadržali v blízkosti čerpacej stanice na Moldavskej ulici v Košiciach. Obvinený skončil v cele aj s návrhom na vzatie do väzby. Motív jeho činu a ďalšie okolnosti útoku polícia vyšetruje. Mladíkovi v prípade dokázania viny hrozí trest na 20 až 25 rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona