Mladík zrazil ženu s kočíkom a dôchodkyňu

NETKY.SK • 7 Január 2013, 11:30 • 2 min
Mladík zrazil ženu s kočíkom a dôchodkyňu

Mladík zrazil ženu s kočíkom a dôchodkyňu - Krimi V Bardejove sa v nedeľu (6. 1.

slovakia

left justify in out

imgV Bardejove sa v nedeľu (6. 1.) večer stala tragická dopravná nehoda, pri ktorej zomrela 61-ročná chodkyňa. Krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik informoval, že k nehode došlo v čase okolo 17.40 h, keď 24-ročný Bardejovčan viedol po Komenského ulici osobné auto v smere od centra mesta na Ťačevskú ul.

"Pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy vozidla svojím schopnostiam, ako aj nerešpektovaním zvislého dopravného značenia s najvyššou dovolenou rýchlosťou 40 kilometrov za hodinu nezvládol riadenie svojho vozidla a v ľavotočivej zákrute vyšiel na chodník po pravej strane vozovky," objasnil Džobanik. Na chodníku zozadu pravou prednou časťou auta narazil do 61-ročnej ženy z Bardejova a ľavou prednou časťou auta vrazil do 31-ročnej Bardejovčanky. Tá v tom čase pred sebou tlačila detský kočík s polročnou dcérou. 

"Staršia zo žien utrpela ťažké zranenia, ktorým na mieste nehody podľahla. Mladšia ťažké zranenia s časom liečenia najmenej šesť týždňov a jej polročná dcéra utrpela ľahké poranenia," upozornil hovorca. Dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna. 

Bardejovský vyšetrovateľ 24-ročného vodiča osobného auta obvinil z prečinu usmrtenia a prečinu ublíženia na zdraví. Zároveň podľa Džobanika na neho spracoval podnet na vzatie do väzby a umiestnil ho do cely policajného zaistenia.

Zdroj: KR PZ Prešov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies