Mladík zo Slovenska zomrel v anglickom závode

NETKY.SK • 21 Október 2013, 18:13 • 2 min
Mladík zo Slovenska zomrel v anglickom závode

PLYMOUTH - V anglickom závode, ktorý sa venuje spracovaniu rýb, zomrel 22-ročný Slovák. Informuje o tom Nový čas na svojom portáli čas.sk. Mladík robil v mraziarni závodu Interfish v Plymouthe. Policajti podľa Nového času zistili, že muža zakliesnila padajúca paleta v piatok (18.10.) krátko po 19.00 h.

slovakia

left justify in out

"Polícia začala vyšetrovanie v prípade smrti 22-ročného slovenského muža, ktorý zomrel počas priemyselnej nehody v závode Interfish," cituje čas.sk hovorcu polície. Nový Čas oslovil aj ministerstvo zahraničných vecí. "Zastupiteľský úrad SR v Londýne bol o prípade informovaný. Vzhľadom na ochranu osobných údajov nie je možné poskytnúť bližšie informácie. Prípad je momentálne v štádiu vyšetrovania, čo je štandardný postup pri pracovných úrazoch," napísalo pre denník. Vyšetrovatelia sa teraz snažia zistiť, čo bolo príčinou tragédie a hľadajú akýchkoľvek svedkov, píše portál News.uk.msn.com. Závod sa k nešťastnej udalosti podľa Nového času nevyjadril.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies