Mladík zavraždil svoju priateľku:

NETKY.SK • 19 November 2012, 14:34 • 2 min
Mladík zavraždil svoju priateľku:

Mladík zavraždil svoju priateľku - Krimi Prešovský policajný vyšetrovateľ vzniesol dnes (19. 11.

slovakia

left justify in out

img

Prešovský policajný vyšetrovateľ vzniesol dnes (19.11.2012) obvinenie pre obzvlášť zločin vraždy 21 ročnému mužovi z Michaloviec.   

Obvinený muž mal dnes v noci pri jednom z prešovských barov napadnúť nožom svoju 20 ročnú priateľku. Žena sa v čase okolo 2:00 h sama vracala z diskotéky, keď ju na Plzenskej ulici zastavil obvinený. Dvojica zašla pod prístrešok blízkeho baru, kde sa hádali ohľadom ich vzťahu. Počas hádky mal obvinený vytiahnuť nôž s cca 20 cm čepeľou a bodnúť ním ženu najprv do brucha a potom do chrbta. Následne privolal záchranku, ktorá ženu previezla do nemocnice. Spolu so záchrankou prišli aj policajti, ktorý obvineného na mieste aj s nožom zadržali. Aj napriek snahe lekárov, žena na následky bodných zranení v čase okolo 5:44 h zomrela. V čase spáchania skutku bol obvinený pod vplyvom alkoholu, v dychu mu bola nameraná hodnota 0,31 mg/l etanolu na liter vydychovaného vzduchu. Na obvineného vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na vzatie do väzby. Do rozhodnutia súdu bude umiestnený v cele policajného zaistenia. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na 15 – 20 rokov.     

Zdroj: KR PZ Prešov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona