Mladík vytvoril očarujúci ostrov, aby získal svoju bývalú partnerku. Ostrov sa stal obľúbeným miestom zamilovaných

NETKY.SK • 3 Marec 2021, 15:41 • 2 min
Mladík vytvoril očarujúci ostrov, aby získal svoju bývalú partnerku. Ostrov sa stal obľúbeným miestom zamilovaných

ČÍNA - Mladý muž Xu investoval všetky svoje úspory do vytvorenia prekrásneho ostrova pre svoju ex. Odmietla ho a z ostrova sa stala obľúbená atrakcia pre zaľúbencov.

slovakia

left justify in out

Súkromný ostrov skonštruoval 30-ročný muž známy iba pod svojím priezviskom Xu. Použil na to všetky svoje úspory. Portál thescottishsun.com priniesol krásne zábery tohto ostrova.

 

img

 

Týmto počinom si chcel získať srdce svojej bývalej priateľky. Pár sa rozišiel, keď sa Xu presťahoval na vidiek v jeho rodnom meste, aby sa postaral o svojich starých rodičov, zatiaľ čo jeho priateľka zostala v meste.

 

Minul všetky svoje úspory, asi stotisíc Jüanov (11 000 libier) na čarovnú premenu malého opusteného ostrova.

 

Najal si celý tím, ktorý postavil oblúkový most, ktorý vedie k romantickému miestu. V strede ostrova je hojdačka spolu s chodníkom, ktorý je vydláždený kameňmi v tvare srdca. Projekt sa začal realizovať v decembri minulého roka a skončil v januári.

 

img

 

Ostrov, ktorý sa rozprestiera na ploche iba 20 - 30 metrov štvorcových, je celý pokrytý ružovou vegetáciou, vrátane ružovej trávy a kvitnúcich broskýň a čerešní, ktoré sú v čínskej kultúre symbolom lásky.

 

img

 

Priateľka ho napriek toľkej kráse odmietla. Vraj ju toto krásne gesto dojalo."Ďakujem ti za úprimné odhodlanie. Nájdeš si niekoho lepšieho ako som ja," povedala mladému mužovi.

 

Xu však neľutuje to, čo urobil. Podarilo sa mu vytvoriť krásne a obľúbené miesto pre ďalšie páry. Stal sa akýmsi magnetom pre ostatné páry, ktoré hľadajú romantické miesto na stretnutie a obľúbenou turistickou atrakciou v Hetou obci, Yingda. Je to mesto v južnej čínskej provincii z Kuang-tungu. Ľudia ho dokonca využívajú  na sobáše a svadobné fotenie.

 

img

 

Nezískal partnerku, ale má vlastný ostrov!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona