Mladík vyletel zo štvorkolky, utrpel ťažké zranenia

NETKY.SK • 15 December 2015, 12:09 • 2 min
Mladík vyletel zo štvorkolky, utrpel ťažké zranenia

TREBIŠOV - Vážne zranenia utrpel v Trebišove v pondelok (14.12.) popoludní 22-ročný muž na štvorkolke. Viedol ju bez vodičského oprávnenia a bez ochrannej prilby. TASR o tom dnes informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

slovakia

left justify in out

Trebišovčan začal unikať policajnej hliadke."Pred budovou bývalej pekárne svoju jazdu však nezvládol manévrom, následkom čoho sa štvorkolka nahla na stranu a prevrátila sa," dodal hovorca. Vodič vyletel zo štvorkolky a podľa predbežnej lekárskej správy utrpel ťažké zranenia s dobou práceneschopnosti do 42 dní. Spôsobená škoda predstavuje 100 eur.

 

Počas ošetrovania mu z vrecka bundy podľa hovorcu vypadla škatuľka cigariet s igelitovým vrecúškom so zelenou sušinou, ktorá bola zaistená a zaslaná na expertízu."U vodiča bol zabezpečený odber krvi a moču pre zistenie požitia alkoholu alebo iných návykových a omamných látok. Poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi," zakončil Szabó.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies