Mladík v Nitre surovo zmlátil dve dievčatá: Objavil sa svedok, ktorý mladíkov odfotil!

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 13:30 • 2 min
Mladík v Nitre surovo zmlátil dve dievčatá: Objavil sa svedok, ktorý mladíkov odfotil!

BRATISLAVA/NITRA - Polícia stále objasňuje incident, ktorý sa ešte vlani začiatkom augusta odohral v Nitre, objavil sa nový svedok.

slovakia

left justify in out

Na Mostnej ulici došlo ku konfliktu mladých mužov s partiou dievčat. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, 24-ročnú Julianu po výmene názorov udrel neznámy muž po tvári až spadla. Keď sa postavila, dostala druhú ranu, rovnako pochodila aj jej kamarátka. Policajti prezreli zábery z mestských kamier a vypočuli viacero svedkov, avšak bezvýsledne. V prípade sa však objavil svedok, ktorý mladíkov po incidente odfotil. Polícia preto žiada o pomoc pri zistení totožnosti mladého muža na fotografii v bielom tričku, ktorý by mohol objasniť okolnosti prípadu. Informácie môžu poskytnúť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies