Mladík so svojím BMW narazil do stromu: Spolujazdec neprežil

NETKY.SK • 24 Máj 2013, 10:43 • 2 min
Mladík so svojím BMW narazil do stromu: Spolujazdec neprežil

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Vo štvrtok krátko pred ôsmou večer zahynul na ceste medzi obcami Horné Naštice a Uhrovec v okrese Bánovce nad Bebravou 21-ročný mladík, sediaci na mieste spolujazdca.

slovakia

left justify in out

Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, 22-ročný vodič vozidla BMW pri prejazde ľavotočivou zákrutou pred obcou Horné Naštice neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a vlastnostiam vozidla a dostal s vozidlom šmyk, prešiel na ľavú stranu vozovky, potom do priekopy a nakoniec narazil do stromu. Vodič sa pri dopravnej nehode ľahko zranil, ale jeho 21-ročný spolujazdec, ktorý sedel vpredu, pri dopravnej nehode utrpel ťažké zranenia, na následky ktorých päť minút po polnoci zomrel vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne.

Ďalší 22-ročný spolujazdec sediaci vpravo na zadnom sedadle utrpel ťažké zranenia a ďalší 21-ročný mladík, ktorý sedel za vodičom, sa nezranil. Dopravní policajti alkohol u vodiča nezistili. Na vozidle vznikla škoda asi 3 500 eur. Pri dokumentovaní tejto vážnej dopravnej nehody, pri ktorej zbytočne vyhasol mladý ľudský život, bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava. Mieru zavinenia dopravnej nehody vyšetrujú.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies