Mladík si sadol za volant pod parou a havaroval

NETKY.SK • 18 Február 2015, 14:32 • 2 min
Mladík si sadol za volant pod parou a havaroval

BRATISLAVA/ ŽILINA - Väzenie až na jeden rok hrozí mladíkovi, ktorý sa rozhodoval šoférovať napriek tomu, že predtým pil alkohol.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, 20-ročný vodič havaroval v utorok 17. februára po 16:00 v centre Ružomberka. Radenie VW Passat nezvládol počas toho, ako išiel v smere od mosta ponad rieku na ulicu Riadok. Z ľavotočivej zákruty vyšiel na chodník vedľa zastávky MHD a narazil do budovy. Po náraze prešiel opäť na cestu, kde zostal stáť. Mladý vodič sa podrobil dychovej skúške, pri ktorej mu policajti namerali v dychu 2,79 promile. Pri dopravnej nehode sa nik nezranil a odhadovaná škoda je 2 300 eur. Vodiča polícia zadržala a po vytriezvení ho obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade preukázania viny hrozí 20-ročnému mladíkovi trest odňatia slobody až na jeden rok, dodala Balogová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies