Mladík si pracovný dress code vysvetlil po svojom: Šéfa priviedol do rozpakov

NETKY.SK • 23 Jún 2017, 08:45 • 2 min
Mladík si pracovný dress code vysvetlil po svojom: Šéfa priviedol do rozpakov

BUCKINGHAMSHIRE - Mladík na zákaz nosiť do práce krátke nohavice reagoval nečakane.

slovakia

left justify in out

Joey Barge pracuje v istom call centre v Buckinghamsire v Anglicku.Tak, ako v mnohých iných firmách, aj tu majú istý dress code, ktorý musia zamestnanci povinne dodržiavať. Za bežných okolností by to nemal byť väčší problém. Ale čo ak v lete teplota stúpa nad 30 stupňov?

 

Joey sa z tohto dôvodu výnimočne rozhodol prísť do práce v šortkách. Dostal sa však do konfliktu so svojim šéfom, pretože ten nepovažoval podobný odev vo firme za prijateľný. Situácia vyústila až to toho, že sa Joey musel ísť domov prezliecť.

 

Mladík sa však nenechal a do práce sa vrátil v inom oblečení. Mal na sebe krátke dámske šaty. Tie sú v rámci predpisov spolu so sukňami povolené. Svojmu nadriadenému tým vyrazil dych a pobavil kolegov. Výpoveď nedostal, pretože anglické zákony neurčujú, že má muž nosiť výhradne pánske oblečenie.

 

 

Na základe tohto incidentu sa vedenie spoločnosti obávajúce sa hromadného nosenia dámskeho oblečenia mužmi rozhodlo urobiť menší kompromis. Povolilo letnú verziu nohavíc, no nesmú byť kratšie ako trojštvrťové a musia byť bielej, béžovej alebo čiernej farby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies