Mladík si odrezal penis, na bicykli išiel do nemocnice, zabudol ho doma!

NETKY.SK • 30 Október 2013, 13:58 • 2 min
Mladík si odrezal penis, na bicykli išiel do nemocnice, zabudol ho doma!

PEKING – Mladý Číňan sa odhodlal k radikálnemu činu. Rozhodol sa odrezať svoj penis, pretože usúdil, že mu na nič neslúži. Potom si to rozmyslel a utekal do nemocnice.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Yang Hu sa ponáhľal na bicykli do nemocnice, aby mu jeho mužský orgán prišili naspäť. Keď však prišiel do nemocnice zistil, že si penis zabudol doma. Lekári mu oznámili, že sa pre úd musí vrátiť, pretože bez neho mu nepomôžu. A tak Yang Hu opäť sadol na bicykel a šliapal domov.

Keď sa druhýkrát objavil v nemocnici lekári mali pre Hua zlé správy. Penis mu už nemohli prišiť naspäť, pretože orgán bol moc dlho bez krvi.

Yang Hu sa kvôli práci presťahoval do čínskeho mesta Jiaxing a začal trpieť depresiami, kvôli jeho neúspechom v milostnom živote. Jeho stav bol natoľko vážny, a tak sa rozhodol odrezať si penis, pretože usúdil, že neplní žiadnu funkciu.

Huovi kamaráti však chcú zažalovať nemocnicu, pretože ho poslali naspäť domov na bicykli. Podľa denníka Daily Mail mali poslať sanitku a jeho mužský orgán by možno zachránili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies