Mladík si išiel zasurfovať, napadol ho žralok!

NETKY.SK • 23 November 2013, 12:20 • 2 min
Mladík si išiel zasurfovať, napadol ho žralok!

PERTH - Zhruba 20-ročný surfer zahynul dnes pri útoku žraloka pri západnom pobreží Austrálie, neďaleko mesta Gracetown, informovala tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Telo surfera našiel muž, ktorý bol na pláži na prechádzke a zalarmoval záchranárov. Pri ich príchode však už obeť nežila. Podľa polície útok žraloka nikto nevidel, avšak zranenia tomu zodpovedali, uviedla AP. Nie je jasné, ako sa mladík dostal z vody.

Za posledných desať rokov išlo už o tretí smrtiaci útok žraloka pri pobreží pri Gracetown, zhruba 270 kilometrov južne od Perthu. Žraloky zabili surferov v roku 2004 a 2010.

Obeť teraz musia identifikovať. Austrálske úrady okamžite zavreli pláže v oblasti, ktorá je špičkovou lokalitou pre surferov a vinárskym regiónom. Na miesto vyslali aj príslušníkov námorníctva, s výstrojom na chytanie žralokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies