Mladík Shapovalov chytil pokémona Kyrgiosa

NETKY.SK • 26 Júl 2016, 11:40 • 2 min
Mladík Shapovalov chytil pokémona Kyrgiosa

TORONTO - Kanadský tenisový talent Denis Shapovalov hneď pri svojom debute v hlavnej singlovej súťaži na prestížnej úrovni ATP World Tour Masters 1000 vyrobil obrovské prekvapenie. Momentálne 370. hráč seniorského renkingu ako držiteľ voľnej karty zdolal v 1. kole na tvrdom povrchu v Toronte 21-ročného Austrálčana Nicka Kyrgiosa (19.) tesne 7:6 (2), 3:6, 6:3.

slovakia

left justify in out

"Nick je neskutočný hráč, člen Top 20, možno dokonca budúca svetová jednotka. Samozrejme, neočakával som víťazstvo. Bol som však odhodlaný bojovať o každučký fiftín, to som aj urobil. Výsledok je veľmi priaznivý," citoval web Asociácie tenisových profesionálov (ATP) 17-ročného ľavorukého rodáka z izraelského Tel Avivu Shapovalova. Víťaz nedávnej wimbledonskej dvojhry juniorov prehral minulý týždeň v 1. kole na "päťstovke" v americkom Washingtone 6:7 (3), 6:4, 4:6 so Slovákom Lukášom Lackom. Teraz v Toronte vyzve Bulhara Grigora Dimitrova (40.).

"Má skvelú budúcnosť. Teším sa na to, ako budeme registrovať jeho výkonnostné pokroky," skonštatoval Kyrgios, ktorý si príliš neprospel 18 dvojchybami. Na sociálnych sieťach sa okamžite objavili ironické poznámky, že Austrálčan si veru príliš neprospieva ani aktuálnou vášňou pre hru Pokémon Go. O to viac, že Kyrgios na twitteri uviedol: "Úprimne, venujem sa tomu viac ako tenisu. Úspech v Pokémon Go je krajší ako premenenie brejkbalu." Twitter Rogers Cupu na to zareagoval vyhlásením "Nick Kyrgios, hlavný kurt máš pripravený", pričom pridal virtuálnu scénu z populárnej hry.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies