Mladík sa s kamarátmi stavil, že zje 50 vajec. Stálo ho to život

NETKY.SK • 20 Apríl 2021, 09:53 • 2 min
Mladík sa s kamarátmi stavil, že zje 50 vajec. Stálo ho to život

Kedy ste aj vy podľahli nepremysleným a na pohľad neškodným stávkam, ale malo to nie veľmi šťastné následky? Portál Ladbible informoval o tragickom prípade, ktorý sa nedávno odohral v Indii. Len 42-ročný muž sa s kamarátmi stavil, že zje až 50 vajec.

slovakia

left justify in out

Muž mal za splnenie úlohy získať 2-tisíc rupií, čo je v prepošte asi 22 eur. Odvážlivec si zrejme myslel, že 50 vajec zje bez akýchkoľvek komplikácií. Zo začiatku sa to tak aj javilo, ale keď dojedal 42. vajce, náhle spadol na zem a stratil vedomie.

 

img

 

Muža sa nepodarilo zachrániť

Priatelia okamžite zavolali záchrannú službu a Subhash bol prevezený do najbližšej nemocnice. Lekárom sa však nepodarilo muža oživiť. Presnú príčinu bude potrebné preskúmať, ale podľa odborníkov je už teraz  zrejmé, že k nej prispela osudová stávka.

 

img

 

Experti uvádzajú, že ak človek zje priveľa vajec, môže to spôsobiť vážne narušenie tráviacej sústavy. Nakoľko vajcia obsahujú vysoké hladiny cholesterolu, môže to mať negatívny vplyv na činnosť srdca. Portál Medizzy uvádza, že u človeka, ktorý konzumuje vajcia denne, sa tak zvyšuje možnosť predčasnej smrti až o 7%. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona